Bedák mégsem lesz ott Pacquiaóék gáláján?

Fotó: MTI Zrt. Fotószerkesztőség / Földi Imre

-

A korábbi hírekkel ellentétben Bedák Zsolt valószínűleg mégsem lép ringbe május 2-án, a Las Vegasban sorra kerülő bokszgálán, amelynek főmérkőzését a jelenkor két legjobb profi ökölvívójának tartott amerikai Floyd Mayweather Jr. és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao vívja egymással.


A múlt héten jelentette be a bokszoló menedzsmentje, hogy Bedák Zsolt, aki a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoka, tízmenetes mérkőzést vív majd a mexikói Léo Santa Cruzzal, ám a boxrec.com című honlap szerint utóbbi ökölvívó ellenfele a francia Anthony Settoul lesz az MGM Grandben.


Egyelőre várom a hivatalos választ, hogy mi történt. Ha azt láttam volna, hogy egy jobb, rangosabb ellenfelet kapna Santa Cruz, még érteném. De így?

– reagált az Index megkeresésére Rácz Félix, a magyar versenyző menedzsere. „A szerződésben szerepel az anyagi kártérítés, de az erkölcsi kár jelentősebb. Az sem kizárt, hogy egy hasonlóan neves ellenfelet kaphat Zsolt, erre a megállapodás 120 napot ad. De még egyszer mondom, várjuk meg, amíg hivatalos értesítést kapunk, akkor okosabbak leszünk.”