Welcome to Bursaspor, Cucak!

-

Dzsudzsák Balázs Törökországba szerződése kézenfekvő beszédtéma a szurkolók körében. A jellemző reakciók alapján ugyanakkor sokkal inkább a Románia elleni meccsre kíváncsiak a drukkerek, mint a Bursasporra.


A magyar focisták közül vitán felül Dzsudzsák Balázs mozgatja meg a szurkolókat, legyen szó egy rollerral megtett moszkvai útról, új barátnőről, összetört sportautóról vagy kifogyó benzinről.

Természetes, hogy miután hétfőn négy évre aláírt a török élvonalbeli Bursasporhoz, azonnal megindult a kommentáradat a közösségi oldalakon. Van egy feltűnően visszatérő elem: a szeptember 4-i, Románia elleni Eb-selejtező, ahol – ki tudja, mi okból – több szurkoló is két gólt vár tőle. Válogatás a válogatott csapatkapitányának hivatalos oldalán megjelent hozzászólásokból – helyenként finomított formában.

„Teszek én rá, hogy hová igazolsz, csak a románoknak verd be 25-ről… aztán meg 35-ről!”

„Gyönyörű város, elsőrangú körülmények, erős bajnokság, komoly ambíciók. Ez négy nyomós érv a Bursaspor mellett. Akinek ez kevés, az nézzen krikettet. (...) Szeptemberben pedig legyen a románoknak rémálmuk a Ballábtól.”

„Azért, szerintem, te jobb csapatot érdemelsz, de hát te tudod! Sok sikert! De a románoknak rakd be – akár 25-ről is!”

„Welcome To BURSASPOR Cucak!”

„Nem rossz csapat ez, mutasd meg, hogy veled merészebb célokért küzdhettek majd!”

„Sok sikert az új csapatodban, Balázs! A károgóknak meg csak annyit üzenek, hogy Balázs legalább játszani fog, nem úgy, mint a Bundesligában kispadozó társai.”

„Come back to PSV, we miss you, you are a Hero!” (Gyere vissza a PSV-be, hiányzol, egy Hős vagy!)

„Csak a románoknak!! Kettőt… Hajrá, Dzsudzsi!”

„Sok sikert Balázs! Mutasd meg nekik a gyilkos bal lábadat! De a románoknak is hagyj belőle kettőt!!!”