Usain Bolt élő adásban dicsérte a Manchester Unitedet

Fotó: MTI/EPA / DIEGO AZUBEL

-

Usain Bolt betelefonált a Manchester United televízió-csatornájának élő adásába, de a műsorvezető nem akarta elhinni, hogy valóban a kilencszeres olimpiai bajnok síkfutóval beszél.


A jamaicai atléta azért hívta a műsort, hogy elmondja a véleményét a Middlesbrough elleni bajnoki mérkőzésről, amit a Manchester United szombaton 21-re megnyert.


A következő telefonálónk Usain, Jamaicából. De ugye nem az a Usain Bolt? kérdezte Mandy Henry műsorvezető. „De igen, az a Usain Bolt - válaszolta a világklasszis sportoló. Ez ismét olyan volt, mint a régi Manchester United. Úgy játszottak, olyan nyomásgyakorlással és kitartással, ahogy a Manchester Unitednek kell. Nagy meccs volt, nagyon boldog vagyok” értékelte Usain Bolt a meccset, amelyet a győztes csapat a hajrában fordított meg.

Később a jamaicai sprinter a közösségi oldalán megerősítette, hogy valóban ő telefonált az adásba. Sajnáljuk Usain, nem gondoltuk, hogy tényleg te vagy az! Élvezd a jamaicai bulit, és hívj minket hétfő este, a West Ham elleni meccs után is üzente szilveszter este a műsorvezető, Mandy Henry.