Tragikus körülmények között halt meg a fiatal győri focista

-

Zsédely Róbert autóbalesetet szenvedett, és a kocsi alá szorulva töltött egy éjszakát. Körházba szállították, de már nem tudták megmenteni.


A Győr-Moson-Sopron megyei III. osztályban szereplő Győri Cápák futballcsapatának játékosa, Zsédely Róbert kedden este szenvedett súlyos autóbalesetet. A pizzafutárként dolgozó csatár Győrszentiván közelében vesztette el az uralmat autója fölött, lesodródott az útról, és az árokba csapódott – írja a kisalfold.hu.


A baleset során a focista kirepült az autóból, és a roncs alá szorult, amely nem engedte mozdulni. A gyér forgalmú útszakaszon egészen hajnalig senki nem vette észre az árokba borult autót, így a sérült sportoló a roncs alatt töltötte az éjszakát.


Fájdalommal tudatjuk, hogy csapatunk labdarúgója, Zsédely Róbert életének 28. évében tragikusan elhunyt. Részvétünk a Családnak és Barátoknak :( Nyugodj Békében!

Posted by Győr Sharks on Sunday, February 14, 2016

Szülei, barátai és munkatársai is keresték, végül csak másnap reggel érkezett bejelentés a rendőrséghez, akik a tűzoltósággal együtt vonultak a helyszínre. A sérült sportoló eszméleténél volt, de 33 fokra hűlt le a teste. Azonnal a győri Petz Aladár megyei kórházba vitték, ahol megkezdték a felmelegítését, hogy műthető állapotba kerüljön. A műtétet azonban már nem tudták befejezni, mert a futballista keringése összeomlott, és nem tudták megmenteni.

Zsédely Róbert 28 éves volt.