A Széles Sándor Úszóműhely Gyárfásék lemondását követeli

Forrás: VS.hu/Zagyi Tibor

-

A Gyurta Dániel edzőjének nevével fémjelzett műhely rendkívüli közgyűlést kezdeményez, és a jelenlegi elnökség azonnali lemondását kéri.


Hosszú Katinka botrányosra sikerült sajtótájékoztatója nyomán csütörtök délután lemondott Kiss László szövetségi kapitány. A 75 éves szakember azzal indokolta döntését, hogy megalázó helyzetbe került, miután Hosszú nem volt hajlandó szóba állni vele.

A hírre meglehetősen fellelkesült Széles Sándor Úszó-Nevelő Műhely Facebook-oldala. Úgy tudjuk, hogy nem Széles Sándor kezeli az oldalt, de a szakember engedélyével használják a nevét. A műhelyt és magát az oldalt is Hornyák Viktor működteti, ő volt az, aki idén májusban meg akarta buktatni Gyárfás Tamást, de a szövetség botrányosra sikerült tisztújító közgyűlésén egy szavazatot sem kapott.


Hornyák és Széles:


Hornyák rögtön Kiss lemondása után ezt posztolta: „Végre egy jó hír! De ez kevés, a Gyárfásnak és az egész vezetőségnek a lemondását várjuk!” Majd egy képet is közölt, Iron Lady vs Shit Man (szar ember) felirattal.Később egy felhívás is megjelent a sportági szövetség tagságához, amely egy rendkívüli közgyűlés mielőbbi összehívását kezdeményezi, ahol kéri a jelenlegi elnökség azonnali lemondását, és az új elnökség megválasztását. A felhívás alatt Hornyák és Széles neve is szerepel. Az összes élsportolót és edzőiket is meghívnák a rendkívüli közgyűlésre, melynek célja „a feszült helyzet mielőbbi rendeződése és olimpikonjaink nyugodt körülmények között történő olimpiai felkészülése”.


Tisztelt Tagszervezeti Képviselő Társak!Tekintettel a Magyar Úszó Szövetség vezetősége körül kialakult botrányos...

Posted by Sandor Szeles Workshop / Széles Sándor Úszó-Nevelő Műhely on Thursday, 7 January 2016