Süketre verte barátnőjét az NFL-irányító

Fotó: Getty Images

-

Johnny Manziel megcsalta, majd megverte Colleen Crowley-t. A Cleveland Browns amerikai focistája alkoholgondokkal küzd, pedig hatalmas tehetség. A nő beperelte a sportolót.


A korábban a legjobb főiskolai és egyetemi játékosnak járó Heisman-trófeát elnyerő irányító állítólag egy éjszaka úgy összeveszett akkori barátnőjével, Colleen Crowley-val, hogy megütötte őt, a nő pedig az egyik fülére elveszítette a hallását. Azon vesztek össze január 30-án, hogy a barátnő rájött, a sportoló megcsalta őt.


Amikor még minden szép volt


A 23 éves focista az ágyra lökte a nőt, aki azonban kiszaladt és beugrott az autójába. Manziel utánarohant, beszállt mellé az anyósülésre, mire a nő kipattant az autóból, megpróbált elszaladni, de a focista elkapta, és megütötte a bal fülénél.


Halálfélelmem volt, ütöttem-vertem, ahol csak értem,

de nem volt esélyem ellene, nekivágott az autónak, bevertem a fejem az üvegbe, aztán otthagyott a földön” – mesélte a nő.

Manziel csak így kommentálta az esetet a TMZ portálnak: „Nem történt ilyen.” Az amerikai focista ellen eljárás indult.


*puts down slice of pizza* ready for my @teamiblends package to get here today!

Robyn Crowley (@r_crowley) által közzétett fénykép,


Manziel hatalmas tehetségnek indult, de már egy ideje komoly alkoholproblémákkal küzd, az apja azt nyilatkozta róla, hogy szerinte nem éli meg a következő születésnapját, ha így folytatja. A tehetséges sportolót még az életet merőkanállal élő Charlie Sheen is félti, a színész így üzent a Twitteren: „Ideje, hogy az energiádat az egészségedre és a focira fordítsd. Soha nem késő újrakezdeni.”