Ronaldo sután is betalál

Fotó: AFP / PEDRO ARMESTRE

-

Kihagyott egy büntetőt, nem játszott csúcsformában, de csizmaszárral is talált egy gólt a Real Madrid ásza. Le is győzték a Sevillát.


Tüzes rangadót játszott a Real Madrid vasárnap este a Sevillával. Végig nagy iramot diktáltak a csapatok, sokáig nyílt volt a meccs, noha alapvetően a Real focizott fölényben.

Benzema góljával hamar vezetést szerzett a Real, és bár a vendégek húsz perc múlva egyenlíthettek volna, Gameiro büntetőjét kivédte Keylor Navas. A szünetig még néhány nagyobb Real-helyzet következett, majd ismét egyenlíthetett volna a Sevilla: Gameiro ezúttal lesgólt lőtt, csakhogy mint kiderült, a sevillai csatár vonalban volt a védőkkel az indítás pillanatában.Ez sem kevés izgalom, és akkor még nem is szóltunk Ronaldóról, aki nem élete formájában játszott, a második félidő elején pedig csúnyán fölé durrantott egy büntetőt. Mégis az ő góljával dőlt el a meccs, hiába találta el sípcsonttal a jobbról érkező beadást, Sergio Rico kapus így is tehetetlen volt (2-0).

A Real második gólja után szinte rögtön a következő akcióból jött a harmadik is, innentől pedig már a Sevilla sem hitt igazán a pontszerzésben, hiába volt még hátra 25 perc. És egy újabb Real-gól, Jesé révén.

Korábban a Barcelona kétgólos vezetésről végül ikszelt a Villarreallal.

Primera División, 30. forduló:
Real Madrid–Sevilla 4-0
gól: Benzema (6.), Ronaldo (64.), Bale (66.), Jesé (85.)