Ronaldo beszólt a realos csapattársainak

Fotó: AFP / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

-

Majd visszatáncolt, mondván, csak a fizikális állapotukra értette, amit mondott. A Real Madrid nem adja fel az Atlético elleni vereség után sem.


Vihart kavart Cristiano Ronaldo gyorsértékelése a Real Madrid szombat esti veresége után. A portugál klasszis első felindulásában azt mondta, „ha mindenki az én szintemen lenne, talán elsők lennénk”.


A Real először kapott ki, amióta Zinedine Zidane az edző, és már kilenc pont a hátránya a Barcelona mögött, amely ráadásul csak vasárnap este játssza le a fordulóbeli meccsét a Sevillával.

Ronaldo később visszakozott, a Marca című lapnak azt magyarázta, hogy „a fizikális szintjükre gondoltam, nem a játékukra. Nem vagyok jobb egyetlen csapattársamnál sem.”

A Realból több stabil kezdő (Gareth Bale, Marcelo és Pepe) is hiányzott, míg Karim Benzemát sérülés miatt le kellett cserélni a szünetben. „Nehéz nyerni, ha egy csapatban nincsenek ott a legjobbak, de nem akarok senkit sem lekicsinyelni – tette hozzá Ronaldo. – Szeretek Bale-lel, Karimmal és Marcelóval játszani, de nem mondom, hogy a többiek nem jók. Szombaton például Danilo volt a mezőny legjobbja.”

Ronaldo azt is megjegyezte, hogy a hátrány ellenére a Real nem adja fel a bajnoki címért folytatott harcot.