Ronaldinho távozott mexikói klubjától

-

A brazil sztár a Queretaro labdarúgócsapatot hagyta ott, hosszú üzenettel búcsúzott szurkolóitól. A hírek szerint jobb ajánlatot kapott.


A 35 éves világbajnok játékos pénteken bontott szerződést, majd Facebook-oldalán elköszönt a szurkolóktól. A 2004-ben és 2005-ben az év játékosának választott, utóbbi alkalommal az Aranylabda-szavazáson is első dél-amerikai futballista a bajnoki döntőig vezette a gárdát, amely ott azonban vereséget szenvedett a Santos Lagunától.

Ronaldinho nagy meglepetést keltett azzal, hogy tavaly szeptemberben két idényre a szerény költségvetésű mexikói klubhoz szerződött. A 2002-ben világbajnok futballista 25 meccsen nyolc gólt szerzett a Queretaróban. A hírek szerint azért bontotta fel a szerződést, mert Törökországból kapott ajánlatot.

Ronaldinho korábban játszott a Gremióban, a Paris Saint-Germainben, az FC Barcelonában, az AC Milanban, a Flamengóban és az Atletico Mineiróban is.


Meus amigos sempre me perguntam onde foi meu melhor momento, qual foi o melhor país, qual foi o melhor time, quem joga...

Posted by Ronaldinho Gaúcho on 2015. június 19.