Pénteken játsszák újra az áramszünet miatt félbeszakadt bronzmeccset

-

A Magyar Kézilabda Szövetség jóváhagyta a két fél szóbeli megegyezését, melynek értelmében az Érd-Dunaújvárosi Kohász KA bronzmérkőzés első találkozóját 2015. május 8-án 18:00-kor játsszuk újra az ÉRD Arénában – írta honlapján a hazai csapat.


„A szerdai mérkőzésre megváltott jegyek természetesen a pénteki találkozóra is érvényesek, kérjük aki megváltotta, az hozza magával, aki nem volt a szerdai mérkőzésen, de a pénteki találkozóra szeretne jönni, jegyet az ÉRD Aréna pénztárában tud venni” – áll a honlapon.

A szerda délutáni bronzmeccsen – ahol a szünetben 14–9-re vezetett az Érd – vihar miatt elment az áram a csarnokban. A döntő első meccsén – amelyet csütörtökön rendeztek – büntetőkkel 37–36-ra nyert a Ferencváros a Győri Audi ETO KC ellen, Szucsánszki Zita 14 gólt lőtt a hazaiaknál.

A címvédő Győrnek – amely sorozatban nyolcadszor lehet bajnok –, valamint kihívójának, az FTC-nek is 11-11 bajnoki aranyérme van, így amelyikük a mostani döntőt megnyeri, az örökrangsorban egyedüliként lesz második a 15 sikerrel büszkélkedő Vasas mögött.