Nem kell műteni Juhász Rolandot

Fotó: MTI / Kovács Tamás

-

A Videoton és a magyar labdarúgó-válogatott védőjére így is többhetes kihagyás vár. Az Eb-selejtezőkön azonban már játszani szeretne.


A játékos a BATE Boriszov elleni keddi Bajnokok Ligája-selejtező első félidejében sérült meg, már a 30. percben le kellett cserélni, hordágyon vitték le a pályáról.

„Túlfeszülés miatti ízületi húzódást szenvedett. Az MR-vizsgálata negatív lett – nyilatkozta a székesfehérvári klub honlapján dr. Kovács Tibor csapatorvos. – Az elvégzett vizsgálatok alapján kijelenthető, hogy nincs szükség műtéti beavatkozásra, jövő héten elkezdheti a rehabilitációt.”

Kovács doktor hozzáfűzte, nagyon nehéz megjósolni, hogy pontosan mikor is térhet vissza Juhász, de jelenleg úgy néz ki, hogy körülbelül egy hónap múlva léphet ismét pályára.

„Hétfőn kezdődik a rehabilitációm, én pedig azon leszek, hogy minél hamarabb visszatérhessek a Vidibe, és emellett természetesen a válogatott szeptemberi mérkőzésén is szeretnék már játszani” – mondta Juhász Roland, a magyar bajnok csapatkapitánya.

A magyar válogatott szeptember elején két Eb-selejtezőt is játszik: 4-én a románokat fogadja, majd három nappal később Észak-Írországba látogat.