Nagy László: A PSG nem tűnik egységesnek

Fotó: / AFP Photo

HÁTTÉR

Az eddigi német és spanyol riválisok helyett most a francia kirakatcsapat, a Paris Saint-Germain áll az MKB-MVM Veszprém útjában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.


„Tudjuk, hogy a PSG egy erős együttes, de a csoportkörben nem mutatott jó formát, és úgy tűnik, hogy még nem alkot egységes csapatot” - mondta el az MTI-nek Nagy László. "Biztos, hogy egyszer kijön nekik is a lépés, csak reméljük, nem ellenünk. A Pick Szeged elleni vasárnapi Magyar Kupa-döntő jól szolgálta a felkészülésünket" – tette hozzá az átlövő. A Veszprém csapata eddig soha sem jutott be a BL négyes döntőjébe, és az elmúlt időszakban rendre német vagy spanyol együttes akadályozta meg ebben. Szombaton idegenben kezd a magyar bajnokcsapat. A Szeged együttese is történelmi tettre készül, ráadásul komoly eséllyel, miután az EHF-kupa negyeddöntőjében találkozik a nemzetközi porondon kevésbé jegyzett lisszaboni Sporting CP-vel. A Szeged is idegenben játssza az első meccset, vasárnap. Ebben a kupában először írtak ki négyes döntőt, amelyre Berlinben kerül sor május 17-én és 18-án.


A HÉTVÉGI PROGRAM: Negyeddöntők, 1. mérkőzések: Bajnokok Ligája: PSG (francia) - MKB-MVM Veszprém, Párizs, szombat 18.00 EHF Kupa: Sporting CP (portugál) - Pick Szeged, Lisszabon, vasárnap 18.00