Külföldi társaikat is bevetik a Fradi-ultrák Lipcseiék meccsén

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

Az NB I-es hazai focimeccseket bojkottáló ferencvárosi szurkolók a március 13-ai, Csepel-Ferencváros NB III-as bajnokit a helyszínen tekintik meg – áll a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül közleményében.


A Lipcsei Péter vezette FTC II vezeti a harmadosztály nyugati tabelláját, két hét múlva pedig Csepelre látogat. „A mérkőzésre meghívtuk és jelen lesz több külföldi szurkoló Tábor is, akikkel szoros baráti kapcsolat alakult ki az évek során. Ott lesznek a csepeli lelátón értünk, miattunk, hogy kiálljanak a Fradi Táboráért, a fanatizmusért. A Zöld-fehér buszhálózat is megindul Budapestre sok száz fővel” – olvasható a felhívásban.


NEMZETKÖZI ÖSSZEFOGÁS A FRADI TÁBORÁÉRT!2016. március 13-án, vasárnap, 14:30-kor Csepelen lép pályára a Lipcsei Peti-f...

Posted by Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül on Monday, 29 February 2016

A csepeli klub vezetőivel személyesen beszélték meg a szurkolók, hogy mire készülnek, a klubvezetők készségesek és együttműködőek voltak. A belépő 1000 forint lesz, a stadion 12 ezer férőhelyes, így a klub is komoly bevételre számíthat.

A Ferencváros ultrái nemrég szurkolói ankétot tartottak, ahol közölték, hogy készek leülni Kubatov Gábor FTC-elnökkel tárgyalni. A hétvégi, Baia Mare elleni női kézimeccsen is a helyszínen szurkolták ki a győzelmet a BL-ben:Majd még aznap sikerült a kispesti tábor segítségével bejutniuk a Honvéd elleni focimeccsre is:


A meccseket bojkottáló több száz Fradi-ultrának sikerült bejutnia a kispesti szektorba, de a Ferencvároson ez sem segített. A Honvéd taktikus játékkal 2-1-re verte az enerváltan játszó listavezetőt az NB I-ben.

Posted by VS.hu Sport on Saturday, 27 February 2016