Bogdán Ádám kikerült a Liverpool El-keretéből

Fotó: DPPI

-

Jürgen Klopp a kölcsönből visszahívott Danny Wardot jelölte a sorozat folytatásában második számú kapusnak a magyar válogatott játékos helyett.


Február 4-én 12 óráig kellett az Európa-liga legjobb 32-es mezőnyében érdekelt csapatoknak véglegesíteniük a kereteiket. A mezőnyben egyetlen magyar érdekeltségű csapat volt, a Liverpool, amelyik változtatott is az őszi mérkőzéseket megvívó társaság összeállításán. A három kimaradó játékos egyike Bogdán Ádám – a magyar kapus helyét a kölcsönből januárban visszahívott Danny Ward veszi át, ő lesz a második számú kapus a belga Simon Mignolet mögött.


Bogdán biztosnak tűnő helye akkor rendült meg, amikor előbb egy Watford elleni bajnoki mérkőzésen, majd két múlva az Exeter elleni FA Kupa-meccsen is nagyot hibázott. Előbbit elveszített a Pool, utóbbi hiba miatt pedig újrajátszásra kényszerült.

A csapat vezetőedzője, Jürgen Klopp ezt követően rendelte vissza a skót élvonalbeli Aberdeennek kölcsönadott Danny Wardot, aki azóta átvette a tartalékkapus szerepét Bogdántól. A magyar válogatott kerettag kérte kölcsönadását a tavaszi szezonra, azonban Klopp jelezte, továbbra is igényt tart rá az első csapat keretében.