Azt hitte, nem lehet nyerni a félkarú rablóval?

Fotó: Getty Images / Bruce Bennett

Idén már második nagy jackpot-nyereményt zsebelték be Svédországban: egy 49 éves féri 570 ezer fontot (238 millió forintot) nyert, majd örömében órákig csak a könnyeivel küszködött.


Míg Magyarországon az online szerencsejáték-szolgáltatók működésének törvényi keretei egyre rosszabbak, és oldalaikat egyre másra teszi tiltólistára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, addig Svédországban idén már másodszorra nyert hatalmas összeget egyik játékos félkarú rablóval – írja a Roulette.hu.

A nevét elhallgatni kívánó 49 éves hobbi-szerencsehajhász munkából tért haza, és mielőtt hozzálátott volna az otthoni teendőknek, leült a kanapéjába, majd elővette telefonját, hogy egy kicsit pörgessen a kedvenc játékán, a Siberian Storm Mega Jakcpoton.

A félkarú rablón addigra már szép nagy főnyeremény gyűlt össze, svédünk pedig nem is gondolta volna, hogy ő lesz az, aki zsebre teheti a jókora nyereményt. Pedig így történt, az applikáció a telefonján egyszer csak elkezdett villogni, majd megjelent a nyeremény is, a svéd családapa egész pontosan 570 407 fontot, átszámolva kicsivel kevesebb mint 240 millió forintot nyert.

Örömében megszólalni sem tudott, magához hívta fiát, hogy ő is ellenőrizze a játékot, és amikor ő is megerősítette, hogy bizony ez a jackpot az ölükbe hullott, ketten még órákig küzdöttek a könnyeikkel. A svéd úriember később egy brit portálnak nyilatkozott, elmondása szerint a pénzből saját kis bódét szeretne nyitni, ahol lóversenyre lehet majd fogadni. Emellett adakozni is szeretne nyereményéből, számos jótékonysági szervezeten tervez segíteni.