Nem engedték be Storckot és Möllert az Újpest–Vidire

Fotó: MTI Zrt. Fotószerkesztőség / H. Szabó Sándor

-

A rendőrség szerint a civil biztonsági szolgálat nem engedte át a VIP kapun Bernd Storck és segítője autóját. A Nemzeti Sport Online szombat este arról írt, hogy a két német edző nem jutott keresztül a rendőrkordonon, amikor a Szusza Ferenc Stadion parkolójába igyekeztek.


A Nemzeti Sport Online szerint Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és segítője, Andreas Möller a Puskás Akadémia–Diósgyőr-mérkőzés megtekintése után szerették volna a helyszínen megnézni a lila-fehérek és a fehérváriak meccsét is. Bár Újpesten tudták, hogy érkezni fognak, Storckék nem tudtak bejutni autójukkal a Szusza Ferenc Stadion parkolójába. A két edző végül televízión keresztül nézte meg a meccset.


Möller és Storck kinn ragadt


Az Újpest kommunikációs igazgatója azt mondta, hogy nem a klub vagy a rendezők hibáztak, hogy a rendőrkordonon nem tudott átmenni a szövetségi kapitány. „Ott még rendező sem volt a klubtól” – közölte.

A rendőrség vasárnap reggel reagált a hírre: „A valóság ezzel szemben az, hogy a szövetségi kapitány a rendőri biztosításon áthaladt, azonban a civil biztonsági szolgálat munkatársai nem engedték be gépjárművével a VIP kapunál” – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság

KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!