„A családomat védtem” – megszólalt a lövöldöző, a korábbi Fradi-secus

-

Szabó „Szőke” Ferenc szerint megtámadta őt egy nagydarab férfi az otthonában, azért lőtt rá - a korábban a Ferencváros szurkolói koordinátoraként dolgozó férfi ezt a Tényeknek mondta el.


Szabó azért akart a nyilvánosság elé állni, mert szerinte nincs mitől félnie, a családját akarta védeni, amikor rálőtt a férfira. Azt állítja, nem tudja, hogy ki volt a támadója.


Gyere ki megöllek, a családoddal együtt

– Szőke szerint ezzel fenyegetőzött a nagydarab férfi, aki nem várta meg, hogy kinyissa a kaput, nagy erővel berúgta, és dulakodni kezdtek. „Akkor jött a párom, szaladt kifelé, nehogy verekedés legyen. Rálépett a páromra, akkor megfogtam a fegyvert és rálőttem. Körülbelül egy méterre állhattam tőle bent a kertben” – mondta Szabó „Szőke” Ferenc, aki egy gumilövedékes pisztollyal lőtt a férfire. A golyó a mellénél a bőre alá fúródott, de nem okozott életveszélyes sérülést, ennek ellenére kórházba szállították az állítólagos támadót.


Szőkét kirúgták, Fölgye lett az utóda

A Blikk szerint Fölgye Pál, a Fradi Security jelenlegi vezetője volt a férfi, aki Szőkét követte a koordinációs poszton, miután utóbbit kirúgták. Addig meglehetősen baráti volt a kapcsolatuk, amely azonban ezt követően elmérgesedett. Fölgye nemrég a Facebookon üzent is Szőkének, a hosszú monológot így zárta: „Addig legyen nyugodt az életed, amíg nem fogunk összetalálkozni!”


Barátok voltak, egymásra támadtak

A BARÁT..!!!! Szerinted ( SzFerencPrivát ) nincs miről beszélnünk valóban nincs de ez nem rajtad hanem rajtam múlik . Té...

Posted by Pál Fölgye on Thursday, 1 October 2015

Fölgye a napilapnak azt mondta a lövöldözés után, hogy szerda este nyolc óra előtt egy benzinkútnál találkoztak egymással, innen Szőke a lakásához csalta őt. Eddig a pillanatig békében telt a spontán találkozó, ezután elsült a gumilövedékes pisztoly.


Fölgye Pál, a Fradi Security mostani vezetője:


„Elhiszem, hogy nem esik jól ez a vereség. Neked jól esne a vereség? Nem, nekem sem. De el kell viselni méltóképpen. Oda kell menni, kezet fogni és menjünk tovább. Csináljuk, férfiak vagyunk, gyerünk. Ha én mentem volna oda, ugyanezt csinálta volna. Te ugyanezt csinálnád, ha a családodra rátámadnának. Nincs miről beszélni” - mondta Szőke a Tények riporterének.


Szőke a Tényeknek:


Szabó „Szőke” Ferenc büntetett előéletű, ott volt a Fidesz-székház megtámadásakor is, hogy védje a székházat, sokan Kubatov Gábor egyik bizalmasának tartották. A Fradi-ultrák többek között ellene is tüntettek, hiszen szerintük, ha őket nem engedi be a meccsekre az elnök, akkor egy büntetett előéletű férfinak sincs keresnivalója a Ferencvárosnál. A klubnál korábban azt mondták, hogy hivatalosan nem Szabó Ferenc a szurkolói koordinátor. Most súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást ellen a rendőrség.


A Cközep.hu szurkolói oldal megszerzett egy részletet Szőke vallomásából


KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!