Mintha a pálya egyik szegletében ott lett volna Magyarország

Fotó: Facebook / Notts County

-

Bajner Bálint góljával nyert kedden a Notts County a Leyton Orient ellen, száz magyar éltette. A menedzser szerint remek volt a hangulat.


Amint arról beszámoltunk, a magyar netes trollok kedvenc csatára, Bajner Bálint 20. percben szerzett találatával nyert az angol harmadosztályú Notts County a Leyton Orient elleni, idegenbeli bajnokin. A magyar támadó a London környékén rendezett meccsre kilátogató száz magyar drukker előtt ünnepelte a gólját, utána után pedig kijelentette:


Szeretek győzni. Utálok veszíteni. Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a nehezebb időszak után ma teljesítettünk. Szombaton egy fejbe kólintással ért fel a gól, amellyel kikaptunk a Chesterfieldtől. Megviselte a srácokat, de fantasztikus volt erre a válaszunk.


Shaun Derry, a Notts County vezetőedzője is nyilatkozott a mérkőzés után. Elmondása szerint a sors rendelte így, hogy Bajner a magyar nézők előtt szerezze első találatát a Notts Countyban.


Itt voltak a családtagjai és a barátai, és olyan volt, mintha a pálya egyik szegletében ott tudnánk egész Magyarországot. Fantasztikus éjszaka volt számára

– vélte Derry, aki szeretné, ha a nottinghami Meadow Lane-re, a csapat pályájára is el tudnának jönni a magyar drukkerek. Ám elmondása szerint ezt valószínűleg nehéz kivitelezni, mert az angliai magyarok többsége Londonban él és dolgozik. Szavait így zárta:


Bálint büszke ember lehet, boldogságot szerzett nemcsak a magyar drukkereknek, de a Notts-fanoknak is.


Lájkolj minket a Facebookon!