Zseniális formában a válogatott csatárai, Nikolics duplázott

Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt

-

Azután, hogy Németh Krisztián fantasztikus győztes szólógólt lőtt a Kansas Cityben, a magyar válogatott másik gólerős csatára, Nikolics Nemanja kettőt is szerzett klubcsapatában.


A Legia Warszawa 2-2-t játszott a Górnik Zabrze otthonában a lengyel bajnokságban, Nikolics előbb büntetőből volt eredményes, majd a 40. percben akcióból is betalált.


Nikolics 1. gólja:


Ez volt Nikolics 11. és 12. gólja az idei bajnokságban, ezzel toronymagasan vezeti a góllövőlistát, míg csapata visszacsúszott a harmadik helyre 17 ponttal, vezet a 27 pontos Piast Gliwice a 21 pontos Pogón Szczecin előtt.


Nikolics 2. gólja:


„Ismét sikerült betalálnom, nem is egyszer. Most már a válogatottra koncentrálunk. Hajrá Magyarország!” – írta ki Facebook-oldalára Nikolics.


A válogatott szűk keretébe szintén bekerült Böde Dániel ugyan a hétvégén „csak” gólpasszig jutott, de így is magasan vezeti az NB I góllövőlistáját, így tehát nem lesz könnyű dolga Bernd Storck szövetségi kapitánynak a csatársor összeállításában a Feröer-szigetek és a Görögország elleni Eb-selejtezőkön.


(A videókat az Nso találta)