Zombis film miatt ölte meg a barátját

Forrás: CW

-

Igaz, a film hatása összeadódott azzal, hogy tökrészeg volt. Egy nyomozó szerint ez az egyik "legbizarrabb és legkegyetlenebb gyilkosság", amelyet valaha látott.


Az amerikai Új-Mexikó államban lévő Prewittben a 23 éves Damon Perryt a rendőrség közlése szerint gyilkossággal vádolják, mivel a férfi rátámadt barátjára, Christopher Paquinre. Ütötte-verte és éles tárgyakkal, köztük konyhakéssel, gitárral és mikrohullámú sütővel kínozta halálra.

A két férfi a népszerű zombis filmsorozat, a The Walking Dead epizódjait nézte órákon át, amikor Perry elmondása szerint "barátja zombivá kezdett válni és meg akarta őt harapni".

A hatóságokat azért hívták a helyszínre, mert egy bejelentés szerint az utcán egy részeg, késsel hadonászó férfi üldöz egy nőt. Kiérkezve a férfi lakásában felfedezték Paquin holttestét.

A The Guardian tudósítása idézi Moses Marquez nyomozót, aki szerint ez az egyik "legbizarrabb és legkegyetlenebb gyilkosság", amelyet valaha látott.

A Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő The Walking Dead című filmsorozat egy élőhalottak által uralt posztapokaliptikus világban játszódik, főszereplői a túlélésért küzdenek.