Zlatan nemet mondott az egymilliárdos ajánlatra

Fotó: AFP / STEPHANE DE SAKUTIN

-

A svéd Zlatan Ibrahimović nem fogadta el a PokerStars 3.5 millió eurós szponzori ajánlatát, pedig ez átszámolva egy év alatt egymilliárd forint bevételt jelentett volna számára.


A svéd labdarúgó-válogatott és a francia Paris Saint-Germain támadója, Zlatan Ibrahimović támogatta már hazája értelmi fogyatékosokból álló válogatottját, hogy az ki tudjon utazni a brazíliai vb-re. Emellett számos egyéb jótékonysági akcióban is volt szerepe, a játékos láthatóan hallgat a szívére.

Most is e két tényező játszotta a főszerepet, Zlatan a szívére hallgatva nem fogadta el a világ piacvezető online pókerterme, a PokerStars ajánlatát, amely 3,5 millió euróról (egymilliárd forintról) szólt. Ibrahimović az összegért cserébe a PokerStars francia illetőségű termét kellett volna reklámozza 2015 során, csakhogy az utolsó pillanatban a PSG csatára meggondolta magát, és mindenféle magyarázat nélkül elutasította az ajánlatot.

Ezzel az is eldőlt, hogy a svéd nem lesz csapattársa a már így is meglehetősen illusztris sportolókat magába foglaló Team PokerStars SportStarsnak, amelyben többek közt a spanyol Rafael Nadal, a brazil Ronaldo, a holland Fatima Moreira De Melo és a svéd Marcus Hellner is a pókerterem népszerűsítésén tevékenykedik.