Zlatan Ibrahimovic bosszút akar állni

Fotó: Getty Images / Dean Mouhtaropoulos

-

A svéd világklasszis ügynöke szerint kliense azért igazolhat az MU-hoz, hogy bosszantsa egykori edzőjét, Pep Guardiolát.


Zlatan Ibrahimovic szerződése lejárt Párizsban, és az is hivatalossá vált, hogy nem marad a francia fővárosban. Az utóbbi hetekben Angliába, a Manchester Unitedbe vizionálják a jól értesült brit lapok. Most a spanyol Marca tudósítása szerint ügynöke, Mino Raiola ledobta az atombombát, és nagyjából megerősítette a találgatásokat.


„Szerintem bosszút akar állni Guardiolán – kezdte a nagyszájú játékosügynök. – Még akkor is, ha ő egyáltalán nem így gondol rá.”

Ibrahimovic a 2009–2010-es szezonban 65 millió euróért érkezett Barcelonába az Intertől. Egyetlen idényt játszott a katalán edző kezei alatt, miután a kezdeti jó játékot rengeteg konfliktus és balhé követte, majd az idény végeztével a svéd (inkább) távozott. A Barcelona akkori elnöke, Sandro Rossell azt mondta, élete legnagyobb üzleti baklövésének tartja az öntörvényű csatár megszerzését. Ibrahimovic pedig könyvében úgy fogalmazott, hogy „egy Ferrari vagyok, ők meg úgy kezeltek, mint egy Fiatot”.


Ibra legszebb barcelonai pillanatai:


Raiola szerint Ibrahimovic tiszteli Guardiolát (aki a Manchester City edzője lesz a következő idénytől), de ha Mourinho játékosa lesz a Manchester Unitednél, akkor könnyen megnehezítheti egykori barcás edzője életét.