Wonder Woman is kioszt pár pofont a Batman Superman ellen előzetesében

Forrás: DC Entertainment

-

Új előzetes érkezett a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című szuperhősfilmhez. Az Acélember folytatásában nemcsak Superman és Batman, hanem egy harmadik legendás hősalak, a Csodanő (Wonder Woman) is felbukkan. Szinte fel is állt az Igazság Ligája!


A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) új előzetese egyértelművé teszi, hogy a gyártók elirigyelték a Marvel és a Bosszúállók sikerét, ezért csatasorba küldik a DC képregények szuperhőscsapatát, az Igazság Ligáját. A főhősök a Gothamben összefutó Batman (Ben Affleck) és Superman (Henry Cavill), de mellettük felbukkan Wonder Woman (Gal Gadot) is, sőt a szintén igazságligás Aquamanre és Flashre is lehet számítani.


A film főgonosza a kaliforniai startupcég-tulajdonosra emlékeztető Lex Luthor (Jesse Eisenberg), az ő partiján ismerkedik össze Clark Kent és Bruce Wayne. Luthor annyira elvetemült, hogy újraéleszti, és a főhősökre uszítja az Acélember Zod tábornokát.

Az előzetes legjobb részei azok, amelyekben látszik a színészek arca, és a karaktereik civilben beszélgetnek egymással. Utána elkezdődik a zúzás: épületek omlanak össze, és a fél város felrobban.

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala március 25-étől látható az amerikai mozikban.