Volt barátja robogóján állt bosszút a hajdúsámsoni lány

-


A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatott nyomozást D. Fannival szemben, közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint március 14-én kora délután a 20 éves lány a debreceni Lehel utcában felborította volt barátja ott parkoló segédmotor-kerékpárját, amelybe többször belerúgott, az ülést két cigarettával kiégette, a visszapillantó tükröt letörte, majd a helyszínről elszaladt.

Az esetről történt állampolgári bejelentést követően a rendőrök az utcában adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható D. Fannit. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a fiatal lányt, aki tettét azzal indokolta, hogy összeveszett a jármű tulajdonosával.

A rendőrség a hajdúsámsoni lakossal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.