Visszatalált tulajdonosához az illegálisan lerakott szemét

-

Egy ausztrál férfi igen bénán próbált megszabadulni megunt tárgyaitól: a lomjait egy agilis férfi házához közeli területen dobálta ki, de a szemétkupacban ott volt egy fényképes igazolványa, illetve több papíron szerepelt a címe is. Móresre tanították.


Frederick Tomlinson szombaton hallotta, hogy egy nagy adag szemetet rakott le valaki a házához közeli bokros területen. Úgy döntött, eltakarítja a szemetet.

A mashable.com cikke szerint, amikor a páros megérkezett a helyszínre, iskolai tankönyvek és egy akvárium mellett találtak egy fényképes igazolványt is – és úgy döntöttek, ez visszajár jogos tulajdonosának. Miután olyan papírokat is találtak, amelyeken az illető címe is rajta volt, nem kellett sokat kutakodni.


Somebody dumped their rubbish in the bush, so I'm taking it back to their house in my ute personally thanks to their address on all their paper work.

Posted by Frederick Tomlinson on 2015. július 11.

A szemetet összeszedték és visszavitték az illegálisan lomtalanító címére. Miután azonban a férfi nem volt otthon, az egészet ledobálták a háza előtti fűre.