Videó: a szőnyeget is beterítette a rabolt pénz, elfogták a betörőket

-

A nyomozók gyanúja szerint három szegedi ingatlanba tört be egy páros. A rendőrök akkor fogták el őket, amikor a lopott pénzt és a tárgyakat el akarták rejteni.


A rendőrségre 2016. április 18-án valamivel 10 óra után egy szegedi ingatlan tulajdonosa tett bejelentés arról, hogy a házába ismeretlenek a teraszajtón keresztül betörtek. Jelentős mennyiségű készpénzt, és több százezer forint értékű ékszert vittek el - írja a Police.hu.

A szegedi és a debreceni nyomozók együttműködésének eredményeként a rendőrök a betörést követő egy órán belül Szegeden elfogtak egy 47 éves debreceni és egy szintén 47 éves szegedi férfit, akik a rajtaütéskor egy garázsban próbálták elrejteni a betörésből származó pénzt és tárgyakat.A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói két másik betöréssel is meggyanúsították a párost, akik a rendőrök adatai szerint Debrecenben is követtek el hasonló bűncselekményt.

L. Istvánt és V. Zsoltot a Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.