Viccnek szánta, hogy áthajtana a menekülteken a fideszes képviselő

-

Stiegelmaier Józsefné Veszprém önkormányzati képviselője, és egy Facebook-bejegyzésben írta azt, hogy kétszer is áthajtana a menekülteken. Miután számtalan kommentben és cikkben kritizálták, a Facebookon „komolytalan vicc”-nek nevezte a bejegyzését.


„Sajnálom, hogy egy alapvetően humorosnak szánt bejegyzés alatt írt kommentem egyes embereket ilyen nagy mértében felkavart. Nem volt célom senkit megsérteni, ezért elnézést kérek a rosszul sikerült komolytalan viccért. Ugyanakkor visszautasítok minden olyan becsmérlő és fenyegető, nyílt és privát üzenetet, amit én és családom kaptunk a DK aktivistáitól az eset óta. Továbbra is fenntartom, hogy az illegális migráció óriási veszélyt jelent Európára nézve és ezzel a problémával igenis foglalkozni kell” – írta Stiegelmaier Józsefné a Facebookon.


Sajnálom, hogy egy alapvetően humorosnak szánt bejegyzés alatt írt kommentem egyes embereket ilyen nagy mértében...

Közzétette: Józsefné Judit Stigelmaier – 2016. április 2.

Jeddi Árpád Levente volt az a kamionsofőr, aki Calais-nál a menekültekre húzta a kamionja kormányát, és erről még egy videót is feltöltött az internetre. Facebook-oldalára töltötte fel azt a humorosnak szánt képet, amelyre Stiegelmaierné válaszolt.


„Én még hátramenetet is kapcsolnék! Biztos, ami biztos!” – írta a képviselőnő, akinek, miután a bejegyzésről több cikk is született, ellepték a Facebook-oldalát a sértések és a kritizáló megjegyzések.