Veszprém-szurkolókat is bezártak a kölni reptérre

-

Nem elég, hogy a történelmi siker helyett hatalmas csalódást kell feldolgozniuk, a veszprémi kézilabda-szurkolóknak még a hazaútjuk sem sikerült simára a kölni kézilabda Final Fourról – írja az Origo.


A szövetségi rendőrség hétfő reggel minden járatot leállított a Kölni-Bonni reptéren - írja a Kölner Stadt-Anzeiger. Egy személy ugyanis megkerülte a biztonsági ellenőrzést, és úgy lépett be az 1-es terminálra. A rendőrök megtalálták és a rendőrségre kísérték a férfit.

A reptéren tartózkodtak a Veszprém szurkolói is, akiknek 13.30-kor indult volna a gépük, de bemondták, hogy a teljes 1-es terminált kiürítik, és mindenkinek át kell esnie újra a biztonsági ellenőrzésen. Azóta már el is indult a második biztonsági ellenőrzés, a magyar szurkolók az Origót arról tájékoztatták, hogy 18.30 a felszállás új időpontja.

A Veszprém a Bajnokok Ligája-döntőjében már kilenc góllal is vezetett a Kielce ellen, végül azonban hetesekkel kikapott. A lengyel csapat játékosai szerint a veszprémiek túl korán hitték el, hogy megvan a BL-győzelem.