Veszprém: a szponzor marad, Nagy László visszatér

Fotó: MTI/PAP / Marcin Bednarski

-

A Telekom két évvel, a 2016/17-es idény végéig meghosszabbította az MVM Veszprém férfi-kézilabdaklubbal támogatási szerződését. A csapatba visszatérhet a szeptember 26-án kéztörést szenvedett Nagy László.


A cég a pénzügyi hozzájárulás mellett telekommunikációs szolgáltatásokkal és eszközökkel is segíti a 23-szoros bajnok, 24-szeres Magyar Kupa-, kétszeres KEK-győztes, kétszeres BL-döntős együttes felkészülését a hazai és a nemzetközi mérkőzésekre.

Chris Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója kiemelte: az ország egyik legsikeresebb, nemzetközi szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportcsapatával hosszabbítanak szerződést. A Veszprém nemcsak az elitmezőnyben, hanem az utánpótlás-nevelés területén is példamutató eredményeket tud felmutatni – jegyezte meg.

A Telekom immár 18 éve, 1997 óta áll a veszprémi kézilabdázás mellett, és ennél hosszabb sportos kapcsolat csak egy létezik a cégnél: az 1994-ben a Magyar Olimpiai Bizottsággal kötött megállapodás.

Más jó hírt is közölt a klub: a világklasszis átlövő, Nagy László elmondta, sérülése és az azt követő műtét már a múlté, orvosilag rendbe jött, kész a játékra, és majd az edző dönti el, hogy kedden, a macedón Vardar Szkopje elleni hazai SEHA-liga-mérkőzésen pályára lépteti-e. A válogatott játékosnak szeptember 26-án, a német Flensburg-Handewitt elleni hazai BL-találkozón tört el egy csont a bal kézfejében.