Verekedni kellett érte, de százezrekért adják tovább a H&M ruháit

-

Jófogáson és Ebayen kötnek ki a H&M x Balmain kollekció darabjai. Még a végén kiderül, hogy megérte verekedni.


A kilencezer forintos pólót 20-30 ezer forintért próbálják eladni, a férfipénztárca ára duplájára nőtt, de még a logós papír bevásárlószatyor is több ezer forintba kerül a Jófogáson.

Nem csak a magyar vásárlók látták meg a lehetőséget a limitált kiadású kollekcióban. Az Ebay piacterét is ellepték a meglepően beárazott darabok. A boltban még csak negyvenezer forintba kerülő flitteres ruhát 144 ezer forintnak megfelelő dollárért hirdeti egy pennsylvaniai árus. Az eredetileg 89 ezer forintért megvehető gyöngyhímzésű selyemblúzért pedig 3-400 ezer forintot is elkérnek.


A polcon látható ruhák árából kijön egy használt Mecedes


Elég ráadásul csak pár percig nézni az aukciós oldalt, hogy világos legyen, az emberek licitálnak is a ruhákra. Az egyik flitteres ruhát el is vitték annyi idő alatt, míg ez a cikk megszületett, a blúz pedig kétszáz dollárral lett drágább.A H&M világszerte november negyedikén tette elérhetővé a Balmain divatházzal közös kollekcióját. A gyors divatban utazó üzletláncnak nem ez az első ilyen akciója, más neves dizájnerekkel együttműködve is sikerült őrjöngést kiváltania az olcsó divatcikkekre vágyó vásárlókból.