Verekedett, kezét törte a Los Angeles-i sztárkosaras

Fotó: Getty Images / Pool

-

A Los Angeles Clippers kosárcsapata még hosszú ideig nem számíthat egyik legjobbjára, Blake Griffinre, aki a klub egyik alkalmazottjával verekedett össze, és eltörte a kezét.


A Los Angeles Times szerint a 26 éves NBA-kosaras a klub egyik alkalmazottjával, Mathias Testivel került összetűzésbe egy torontói étteremben még a múlt hétvégén. Kettejük vitája verekedésig fajult, mely során Griffin kézközépcsontja eltört, Testinek pedig az arcán keletkezett több zúzódás.

„Az ilyen viselkedésnek nincs helye a klubunknál, s az incidens nem azt mutatja, hogy milyenek is vagyunk valójában” – áll a csapattulajdonos Steve Ballmer és a vezetőedző Doc Rivers közös közleményében.

A Clippers hivatalosan azt jelezte, hogy Griffin felépülése várhatóan 4-6 hetet vesz majd igénybe, ugyanakkor a vezetőedző szerint ennél tovább fog tartani a gyógyulás.

Az ötszörös All Star-válogatott Griffin a mostani szezonban átlagban 23,2 pontot és 8,7 lepattanót szerzett meccsenként, ám combizomsérülés miatt karácsony óta nem számíthatott rá csapata. A kiváló erőcsatár ezen a héten tért volna vissza.