Véletlenül a Facebookon mutatta be szadomazo vonzalmát a polgármester

-

A németországi Quickborn polgármestere komoly vitába bonyolódott az euroszkeptikus és bevándorlást ellenző AfD pártról, és egy képernyőképet is közzétett. Csakhogy elfelejtette levágni róla a böngészőjében megnyitott oldalakat jelző füleket. Sajnálatos módon valamennyi szadomazo pornóoldal volt.


A CDU-s Thomas Köppl a város Facebook-oldalán vitatkozott, és megosztott egy képet a német alkotmányról, hogy illusztrálja: az AfD szembeszáll az alkotmányos alapelvekkel.

A képernyőképen azonban öt másik nyitva lévő böngészőablak is látszott, csupa szadomazo pornóoldal.

Amikor a Bild pénteken megszellőztette a sztorit és az internetet elárasztották a polgármester szexuális szokásait firtató kommentek, Köppl először letagadta, hogy ő tette közzé a bejegyzést, aztán mégis elismerte. Mindezt tetézte egy hosszabb fejtegetéssel arról, hogy nem is olyan rég, egy síliftben hallott két embert A szürke ötven árnyalatáról beszélgetni, és bosszantotta, hogy ő maga nem ért a témához. Ráadásul, mint írta, az internetkapcsolat is túl lassú volt, így végül a videók nézegetése helyett a Wikipédián olvasott a szadomazóról.

A bejegyzést azóta törölték.