Végzetesen kiütötték a szebb napokat is látott Roy Jonest?

-

Alig négy menet leforgása alatt befejeződött szombaton este Moszkvában az előzetesen sok szurkolót, szakembert megosztó, Roy Jones Jr.–Enzo Maccarinelli cirkálósúlyú összecsapás – írja a Profiboksz.hu.


A két veterán ütközete a támadóbb felfogású, korábbi WBO-világelső walesi Maccarinelli szája íze szerint alakult, miután a negyedik felvonásban egy brutális jobbossal le- és kiütötte a 46 éves amerikait. Roy Jones arccal előre esve nagyon rossz látványt nyújtva fejezte be profi karrierje 71. találkozóját, így 62 győzelem és 9 vereség a mérlege.


A kiütés egyszer:


Az elmúlt évtizedek egyik legjobb bokszolója egyértelműen rossz állapotban hagyta el a ringet, a gálát követő sajtótájékoztatón sem tudott megjelenni, de a rendezvényt tető alá hozó promóter, Vlagyimir Hrjunov igyekezett megnyugtatni mindenkit.


A kiütés még egyszer:


Az üzletember elmondta, Jones jelenleg pihen, azt megelőzően pedig alapos orvosi vizsgálaton esett át, és szerencsére az elsődleges eredmények alapján nem szenvedett súlyos, maradandó sérülést. Arról még nem született döntés, hogy Jones folytatja-e a pályafutását, Hrjunov erről még nem tudott beszélni a pensacolai klasszissal.


A teljes meccs: