Vb-bronzérmes Dárdaiékról: Nem volt bennük tűz

Fotó: Getty Images / Shaun Botterill

-

A Real Madrid korábbi játékosa, a horvátokkal vb-bronzérmet szerzett Robert Jarni szervezett csapatot látott, de cirkuszt csinált volna Dárdaiék helyében a vasárnapi, görögök elleni 0-0-ra végződött Európa-bajnoki selejtezőn.


Amennyire ismerem a magyar labdarúgás helyzetét, a válogatottnak először vissza kell szereznie a korábban rá jellemző elismertségét

kezdte a PMFC Matias vezetőedzője, Robert Jarni a csapat honlapjának adott nyilatkozatának magyarokról szóló részét. Hozzátette: „Juhászék remekül védekeztek, nagyon jól szervezett tizenegyet láttam vasárnap”.


Játékosként valószínűleg csináltam volna valami kis cirkuszt a pályán, amivel kiprovokálom a görögök idegességét. De a magyar játékosokban nem láttam ezt a tüzet és szellemiséget

– jelentette ki Jarni, aki szerint kár, hogy így alakult, ugyanakkor szívből reméli, hogy „Dárdai Pálék elérik legalább a csoport harmadik helyét”. „Ezzel együtt a pótselejtező sem lesz feltétlenül egyszerű, nem lehet tudni kit kapnak ellenfélnek. Ez a mostani görög válogatott legyőzhető volt, csak az a kis csibészség hiányzott amivel a magyarok javukra tudták volna fordítani a mérkőzést” – zárta szavait Jarni.