Váratlan helyről kaphat anyagi segítséget Kanye West

Fotó: Getty Images / Dimitrios Kambouris

-

Gyűjtést szerveznek a sztárnak, miután tartozásáról beszélt.


Néhány napja vallotta be a Twitteren 38 éves rapper, hogy forintban számolva közel 14 milliárdos adóssággal küszködik. „Elpusztít engem a célom, hogy segítsek a világon. Azért írom ezt nektek, testvéreim, mert 53 millió dollárral vagyok eladósodva... Imádkozzunk a leküzdéséért…”

Az okok nem tiszták, de az biztos, hogy az nem segített, hogy 16 millió dollárt vesztett a Yeezy nevű ruházati márkájával.

Nos, most úgy tűnik, néhány “rajongója” megsajnálta Kanye Westet, hiszen egy közösségi finanszírozási oldal most gyűjtést indított a tartozás kiegyenlítésére - számol be a CNBC.Az oldalon elhelyezett szöveg szerint “Kanye West már számtalanszor elmondta nekünk, hogy ő valaha volt legnagyobb művész a világon. A nagy művészeket pedig támogatni kell anyagilag, hogy elérjék a teljes bennük rejlő potenciált. Persze ő gazdag ember, aki képes bundákat és házakat venni a családjának, de a mi segítségünk nélkül nem lehet felismerni Kanye West valódi értékét. Éppen ezért ki kell nyitnunk a szívünk mellett a pénztárcánkat is az ő érdekében”.

Hogy mennyire gondolják komolyan az akciót azt nemcsak a fenti szöveg tükrözi jól, hanem az is, hogy eddig mindössze 289 dollár gyűlt össze az 53 millióból.