Van valaki, akire tényleg hallgat Balotelli?

Fotó: AFP / PAUL ELLIS

-

Igen, úgy hívják, hogy Roberto Baggio. Az olasz futball legendája személyesen akart találkozni a Marióval, hogy ellássa néhány jó tanáccsal.


Az olasz élvonalban 218, a válogatottban 56 meccsen 27 gólig jutó vb-ezüstérmes legenda a Corriere dello Sport napilapban üzent az AC Milan legendásan kezelhetetlen csatárának, miszerint „kellene egy jót beszélgetnünk”. A pillanat az Udinese elleni bajnokit követően érkezett el (ahol Balotelli egy remek szabadrúgásgólt lőtt), amikor Mario és egyik példaképe végre személyesen is találkozott és elbeszélgetett egymással.

„Mario az egyik legerősebb futballista ma a világon. Mindenhogy beszélni akartam vele, hogy elmondjam neki, hogy ha most nem változik meg, akkor azt később nagyon meg fogja bánni.”


HE IS A LEGEND. LUI È UNA LEGGENDA. #robertobaggio Grazie per tutto-thanks for everything. Buona notte -good night . 😻👍🏾👌🏾

Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459) által közzétett fénykép,


Az olasz sportsajtó szerint a két futballista órákon át cseverészett, majd nem sokkal később Balotelli egy közös fotót tett ki az Instagram-oldalára, a következő kommentárral:

„Egy igazi legenda! Mindent nagyon köszönök!”