Van az úgy, hogy direkt nevetséges a kabalafigura – Trash Talk

Fotó: AFP / JONATHAN NACKSTRAND

HÁTTÉR

Melyek voltak minden idők legjobb kabalafigurái? Milyen egy ideális kabalafigura? – ezekre is választ kapunk a csütörtök esti Trash Talkban.


TRASH TALK

Sport1 HD, csütörtök 18:30 / Kangyal, Kovács, Szaniszló, Tőrös

1908-ban a Chicago Cubs baseball-csapata egy kitömött medvével fotózkodott, ez a mára joggal elfeledett, inkább óriás mókusra hasonlító kabalaállat volt az első az amerikai sportok történetében.

Kabalafigurája ma már szinte minden csapatnak van, az NBA-ben például évről évre megválasztják az idény legviccesebb figuráját, a 2013/14-es idényben például a bajnok San Antonio Spurs Prérifarkasa győzött, amelyik vakon is csak szórakoztatni akar.Ezek a figurák ma már minden holtidőben a szórakoztatás első számú forrását jelentik a kilátogató nézők számára, sőt, a gyerekek tekintete időnként még a meccs közben is őket keresi. Vannak köztük jobban kinéző figurák, és olyanok is, melyek szándékosan nevetségességükkel hódítanak.

A Trash Talkban megbeszélik, hogy:

  • Melyek voltak minden idők legjobb kabalafigurái?

  • Melyek a mai kedvencek?

  • Egy felnőtt számára viccesek vagy idegesítőek?

  • Minden gyerek szereti őket?

  • Milyen egy ideális kabalafigura?

  • Hogyan szórakoztatják a felnőtteket és hogyan szórakoznak a felnőtteken holtidőben?

A műsor stúdióvendége a magyar jégkorong-válogatott kabalafigurája, Csúszka lesz. Kiderül, hogyan készül a figura a Sport TV-n április 18-25. között élőben közvetített, krakkói divízió-1-es jégkorong-világbajnokságra.