Válogatott módszerekkel kínozta az ovisokat a kegyetlen japán óvónő

Fotó: iStockphoto / HandmadePictures

-

Kegyetlen bánásmód miatt csütörtökön másodszor is letartóztatták azt a japán óvónőt, aki maró ízű japán vízitormával, vagyis vaszabival megkent csirkével etetett meg egy négyéves kisfiút.


A japán vízitorma az arcüregben égő érzést okozhat, könnyezhet tőle a szem. A rendőrség szerint a 28 éves Nanmoku Manami, egy engedély nélküli tokiói óvoda dolgozója, telefonjával le is videózta, ahogy a kisfiú eszi a maró krémmel megkent csirkefalatot. Amikor a felvételen a kisfiú sírva fakadt, a háttérből hallani Nanmuko nevetését, majd a hangját: „Ha kiköpöd, megverlek!”


Az óvónő szadista élvezetet talált a gyermekek kínzásában. A rendőrségen azt mondta: „Ez a gyerek sosem figyel. Most látni szerettem volna, hogyan reagál, de szórakozni is akartam.” Nanmokut már tavaly szeptemberben meggyanúsították azzal, hogy vaszabis falatot tömött egy kisgyerek szájába a tokiói Kita negyedben lévő óvodában. Januárban letartóztatták, mert állítólag szórakozásból szalaggal ragasztotta be egy hatéves kisfiú száját, majd letépte a szalagot.