Valamit az italába raktak, 600 ezer forintja bánta

-

A gyanúsított ismeretlen eredetű gyógyszert kevert alkalmi ismerőse italába, otthonába csalta, majd elvette az értékeit - olvasható a police.hu-n.


A gyanúsított, 43 éves Gy. Attiláné február 13-án este 23 óra körül egy kiskunhalasi vendéglátóhelyen ismeretlen szert kevert az 50 éves sértett italába, és azt kérte tőle, hogy vegyen neki cigarettát - írja a rendőrség a rendelkezésre álló adatok alapján. Ezt követően a férfival együtt egy dohányboltba mentek, majd a gyanúsított az otthonába csalta partnerét azzal az ürüggyel, hogy ott majd visszafizeti a részére vásárolt termékek árát. A kiskunhalasi tanyán tovább italoztak, a sértett pedig elaludt.

A néhány óra múlva bódultan ébredő férfi észlelve, hogy eltűnt közel 600 ezer forint készpénze és arany ékszerei, kérdőre vonta alkalmai ismerősét. A nő tagadta az értékek eltulajdonítását és elküldte a férfit.

A sértett később feljelentést tett, aminek következtében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai otthonában elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt. A nyomozók a házkutatás során az udvaron elrejtve megtalálták és lefoglalták az ellopott készpénz nagy részét.