Vajna Tímea először csókolommal akart köszönni Andy Vajnának

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

Hosszabb interjút adott a Borsnak Vajna Tímea, aki nem először látja el hasznos életfilozófiai tanácsokkal azokat, akik figyelemmel kísérik. A mostani interjúból többek között kiderül, hogy a mai pasiknak nincs jövőképük, ezért érdemes idősebb férfit választani, hogy a nála 38 évvel öregebb kormánybiztos buldogként küzdött érte az első visszautasítások után – még az anyukáját is hívogatta –, és hogy egy tökéletes éjszakán csak a szivar vége látszik. Íme a hat legjobb idézet.


01

A mai srácokról

„Az a legjobb, ha a fiú van oda jobban a lányért. Akkor sokkal jobban kényezteti, kedvesebb vele. A mai srácokból, tisztelet a kivételnek, kiveszett a romantika.”


02

És mi a helyzet Andyvel?

„Nőnapon hatalmas virágcsokrot küldött nekem és anyukámnak is, Miskolcra. Ezért mindig azt tanácsolom a barátnőimnek, hogy inkább idősebb férfiak után nézzenek. A mai pasik nem döntésképesek, nincs jövőképük, és kihasználják a lányokat. Nem beszélnek tisztelettel a nőkkel, inkább, mint a kutyával. Ez nem való. Álljon már meg a menet!”


03

Milyen egy tökéletes nap?

„Leülünk, beszélgetünk a kertben vagy a jacuzziban, körülöttünk játszanak az állatok. Vagy egy szigeten, a tengerparton nézzük a csillagokat. Olyan sötét van, hogy nem látsz mást, csak a szivar végét és a csillagokat.”


04

A sors útjairól

„Nyilván sokan támadnak, sokszor megkapom, hogy Timi, fiatal vagy, kaphatnál fiatalabb pasit, akitől kapásból lehetne gyereked. De én hiszek magunkban és abban, hogy ha így hozta a sors, akkor ennek így kell lennie. Andynek negyven évet kellett rám várnia.”


05

A korkülönbség relativitásáról

„A jegygyűrűt is visszaadtam párszor. Az első találkozásunk után hívogatott az asszisztense, de fel sem vettem a telefont. Nem akartam újból találkozni vele. Aztán eltelt egy hónap, és beadtam a derekam. De nagyon nehezen nyitottam. A kapcsolatunk barátságként indult, felnéztem rá. Bevallom, eleinte azt sem tudtam, hogyan köszönjek neki: csókolom, jó napot kívánok? De kiderült, hogy ő egy fiatal lélek, aki szereti körülvenni magát fiatalokkal a mai napig.”


06

A végzetről

„Akkor pont egy rendezvényen voltunk. Valami miatt úgy éreztem, nincs itt az ideje, még szeretnék élni. És visszaadtam a kezébe a gyűrűt. Aztán eltűntem. Andy hívogatott engem és anyukámat is. Huszonkilenc éves voltam, nem készültem fel ilyen komoly lépésre. Persze végül igent mondtam. Pontosabban azt, hogy: jó, te vagy a végzetem.”


+ 1: „Fiatalabb korában nagyon csajozós, bulizós volt, most jött el az az időszak, amikor igazán tud koncentrálni a feleségére.”