Újra lesz Napló, Hajdú Péter lesz a producer

Fotó: MTI / Mohai Balázs

-

Azon kívül, hogy a Frizbi műsorvezetője lesz az új Napló producere, nem sokat tudni az újrainduló műsorról. A Népszabadság tudta meg, hogy a csatorna vezetői megkeresték a Napló korábbi szerkesztőit, ők azonban nem szeretnének részt venni az új műsorban.


A Népszabadság úgy értesült, hogy Hajdú Péterrel indul újra a Napló a TV2-n. A lap azt írja, hogy a csatorna vezetői megkeresték a Napló korábbi szerkesztőit és munkatársait, hogy megtudják, részt vennének-e a műsor újraindításában, ám legtöbbjük határozott nemmel válaszolt.


Lapinformáció szerint a csatorna nemrég döntött a Napló felélesztéséről, a műsor a jövőben Hajdú Péter, a Frizbi műsorvezetőjének produceri felügyelete mellett készül.

Kiderült az is, hogy Azurák Csaba után Várkonyi Andrea is távozik a Tényektől, valószínűleg mindketten a Naplóban kapnak majd szerepet. A Tényeknél áprilisban mutatkozik be az RTL Klub korábbi meghatározó arca, Gönczi Gábor.

A Népszabadságnak több munkatárs is arról számolt be, hogy nem szeretnének Kunfalvi Nórákká válni. Mint ismert, az Orbán Viktor ellen vagyonosodási vizsgálatot kezdeményező Juhász Péterről Kunfalvi és munkatársai csütörtökön készítettek egy riportot a TV2 Tények című műsorában, amelyben bemutatták Juhász Pétert, ahogy elindul II. kerületi budai otthonából. Egy ingatlanszakértő arról beszélt a műsorban, hogy a környéken 300 és 800 ezer forint közti áron lehet lakást bérelni. Mivel Juhász Péter bevallott fizetése nettó 350 ezer forint, ezért a TV2 azt próbálta bebizonyítani, hogy ebből nem tudná kifizetni a budai lakásának bérleti díját.

Az Együtt politikusa ezek után közzétette a vele készült interjú vágatlan változatát, amelyben a TV2 riportere, Kunfalvi Nóra Szilvia arról kérdezgeti, hogy hogyan tud megélni 350 ezer forintból, majd olyan erősen célzatos kérdést tett fel, hogy "a korábbi kendertermesztésből nem maradt-e valamennyi", később ezt úgy módosította, hogy Juhász "kendermag fogyasztáshoz alkalmas eszközöket árusított". Juhász ezt rágalmazásnak nevezte.


Oktató videó!A TV2 híradójának felvétele vágatlanul. Eredetileg, mint láthatod, élő adás lett volna, de a technika ezt megakadályozta, és nem került fel akkor. A FB valahogy mégis kitette ma reggelre (amit magam sem értek, hogyan). És ha már itt van, nézd meg, hogy milyen válaszokat adtam a TV2 riporterének, amiből lett a tegnapi híradó.Oszd meg, hogy mindenki lássa miből vágtak ki mit.(Az alábbit még tegnap írtam hozzá, amikor úgy volt, hogy élő adásként fut - ezt már olvastad végül más posztnál.)---Felhívtam a figyelmet arra, hogy Orbán egy 13 hektáros területen él 5 kastélyban. Tegnap még az is kiderült, hogy a birtokot övező földeket is mind megvették Mészáros Lőrinc neváre, aki Orbán strómanja. Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeztem ellene.Erre mi a TV2 reakciója? Nem, nem azt kezdik el kutatni, hogy Orbánnak honnan van ennyi pénze, hanem azt, hogy nekem miért nincs.Mondjuk jogos, engem is idegesít. Ha téged is zavar, hogy nincs pénzem, ide utalhatsz. Juhász PéterOTP 11773133-00411716Ma reggel Irént vittem iskolába. Ahogy kilépek a kapun, azt látom, hogy egy óriási kamerával áll egy ember az utcán és leskelődik az ablakunkba. Akkor még nem tudtam mire vélni a dolgot, de most bejelentkezett a TV2, hogy jönnének megkérdezni az ingatlanjaimról - jelntsen ez bármit is. Tehát az van hogy az állami pénzből megvásárolt, majd állami reklám milliárdokból fenntartott TV2 nem Orbán vagyonosdását nyomozza, hanem engem próbál lejáratni. Kíváncsian várom, mi kerül a híradóba abból, amit elmondtam.Viszont be kell valljam, igazuk van. A helyzet az, hogy ma, március 17-én még mindig nem tudtam kifizetni az albérletünk esedékes díját. Épp tegnap este írtam a főbérlőnknek, hogy a türelmét kérem. Nagyon rendes és türelmes velem. Azt már el sem merem mondani, hogy a telefonszámlámmal is így állok, lehet, hogy már ma egyirányúsítják.Szóval az van, hogy lebuktam. Nincs pénzem. Nem szégyellem. Vagyunk így egy páran ebben az országban. És ezt most bemutatja a TV2 is. A nézők segítségét fogom kérni, mert szerintem is méltatlan, hogy a korrupció felszámolásában legaktívabb párt egyik vezetője nem él meg a fizetéséből.Remélem segítenek majd.Ha neked is van lehetőséged, hogy segíts, azt is elfogadom. Az is öröm számomra, ha megosztod ezt, hátha más tud, és akar segíteni.Köszönöm.Ide utalhatsz, ha támogatnál:Juhász PéterOTP 11773133-00411716---Orbán 5 kastélyban él:https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/photos/pb.478686885537133.-2207520000.1458156687./1029665767105906/?type=3&theaterÉs a körülette fekvő területeket is felvásárolta már a strómanja:http://atlatszo.hu/2016/03/16/meszarosek-terjeszkednek-a-hatvanpusztai-orban-birtok-korul-plusz-felezer-hektar-a-felcsuti-gombocnek/Ha te is szeretné ilyen jól élni, politizálj becsületesen! Csatlakozz hozzánk!http://egyuttpart.hu/csatlakozz/#nincshatalmukfelettem#nincshatalmukfeletted#Együtt #átlátszó#KorrupcióKormánya#fideszmaffia#korrupció

Posted by Juhász Péter on Thursday, 17 March 2016

A Népszabadság azt is megtudta, hogy a TV2 bezárja a tenyek.hu hírportált, és Azurák Csaba korábbi állandó műsorvezetőtársa, Várkonyi Andrea sem marad a Tényeknél. Őt sem küldik el, nem kizárt, hogy a Napló műsorvezetője lesz. A lap értesülése szerint Andor Éva visszatér a hírolvasói székbe: hétvégi műsorvezető lesz.