Újra indul "Az év irodája" verseny! Már lehet jelentkezni! (X)

-

Az iroda.hu csoport immár hatodik alkalommal hirdeti meg „Az év irodája” versenyt, amely az egyik legrangosabb megmérettetés a hazai ingatlanpiacon. A nevezési időszak szeptember 21-én indult el, hét kategóriában lehet jelentkezni november 30-ig. Az eredményhirdetésre a szokásoknak megfelelően 2016. február elején a nagyszabású díjátadó gálán kerül sor. A győzteseket – a közönségszavazatokat figyelembe véve – rangos szakmai zsűri választja ki.Az iroda.hu csoport idén már hatodik alkalommal szervezi meg „Az év irodája” versenyt és a díjátadó gálát, amely a hazai ingatlanpiac egyik legjelentősebb megmérettetése és rendezvénye. Az évek során egyre nagyobb népszerűségnek örvendő verseny győztesei és helyezettjei referenciaként tekintenek díjaikra. A nagyszámú és igényes pályázat jelzi, hogy a hazai munkakultúra és irodapiac nagykorúvá vált, hazánkban is világszínvonalú értékek születnek, amelyeket mindannyiunknak meg kell ismerni.

Igazi presztízzsé vált indulni a pályázaton, amely maga a trend, a igazodási pont a szakma számára, és amely összeköti Magyarországot a nagyvilággal. „Az év irodája” nemcsak a jelen és a jövő ingatlanpiacát mutatja meg, hanem a szakma történetének fontos részévé is vált, hiszen a résztvevőkön keresztül látható: hogyan fejlődik a hazai ingatlanszektor, az irodapiac, az irodatervezés és fit-out – utóbbiak együttesen már professzionális iparággá nőtték ki magukat.


Dentsu Aegis Network Hungary - Az Év Irodája 2014 győztes


Idén hét kategóriában indulhatnak a versenyzők, amelyből háromban már lakóprojektet is lehet nevezni (Az év új ingatlanfejlesztése, Az év tervezett projektje, Az év legzöldebb projektje). Köszönhetően a pozitív ingatlanpiaci hangulatnak új kategóriának az idén Az év tervezett projektje lépett be, előrevetítve és támogatva az új fejlesztések megindulását.

A hét meghirdetett kategória a következő:

Az év irodája

Az év irodaháza – Bérlői díj

Az év új ingatlanfejlesztése

Az év tervezett projektje

Az év legzöldebb projektje

Az év üzemeltetőcége

Az év ingatlanpiaci személyisége


Dentsu Aegis Network Hungary - Az Év Irodája 2014 győztes


A verseny a gyakorlatban megvalósuló irodákat, irodaházakat, a zöldprojekteket és ingatlanterveket, valamint a nyugati munkakultúrák hazai elterjedését egyaránt bemutatja. Egyre több egészséges, ergonomikus, kényelmes és környezettudatos munkahely jön létre, amelyek növelik a hazai cégek és a globális vállalatok itthoni irodáinak versenyképességét, termelékenységét, vonzzák a szakembereket a világ minden tájáról, és nem utolsósorban – főként – Budapest számára biztosítanak egyre nagyobb presztízst.

A verseny tisztaságáért, lebonyolításáért, a pályázatok előkészítéséért, a semleges szakmai zsűri kiválasztásáért az Arkon Zrt. vállal felelősséget, amely 2015 elején felvásárolta az iroda.hu csoportot. „A kereskedelmi ingatlanpiacon immár 10 éve tevékenykedő iroda.hu – mint vezető szakmai portál – kiemelten fontosnak tartotta az elmúlt években, hogy a válság ellenére is folyamatosan megrendezze az egyik legfontosabb szakmai megmérettetést és gálát, értékelje a teljesítményeket, az irodaházakat, az innovatív irodákat, a cégeket és a piacon dolgozó szakembereket” – mondta Kalmár Zoltán, az iroda.hu csoport vezetője, aki a verseny ötletgazdája és védnöke is.


A nevezési folyamat szeptember 21-én indult el, a versenyre a www.azevirodaja.hu oldalon lehet jelentkezni november 30-ig.