Újra házasságot fontolgat Phil Collins

-

A zenész korábbi - egyébként harmadik - feleségével készül újra összeházasodni, akitől tíz éve vált el, és aki egyébként azóta újra férjhez ment.


A 43 éves Orianne Cevey azt nyilatkozta egy svájci hetilapnak, hogy a válás "rossz döntés volt". Az exfeleség megerősítette, hogy újra együtt van Collinsszal, és tervezik, hogy másodszor is házasságot kötnek.A pár először 1999-ben házasodott össze Svájcban, két fiuk született és 2006-ban költöztek külön. A most 64 éves Phil Collins-nek ez már a harmadik házassága volt, és a korábbi házasságaiból is született három gyermeke.

2008-as válásuk után Ceyey férjhez ment egy befektetési bankárhoz, akitől szintén született egy fia, és Svájcból Miami-ba költöztek. Collins pedig egy időre alkoholizálni kezdett, majd később ő is Miami-ba költözött, hogy közelebb legyen a gyerekeihez. Idén februárban már úgy nyilatkozott egy lapnak, hogy hibát követtek el a válással.

Cevey nemrég adta be a válókeresetet. Állítása szerint Collins segítette át a mélyponton, amit akkor élt át, amikor egy 2014-es nyakcsigolya műtét után részben megbénult, és négy hónapot kellett kórházban töltenie.