Újabb trükkel palizzák be az időseket a termékbemutatón

-

Beépített emberek nyernek milliókat, ettől a többiek megrészegülnek, és összevásárolnak mindenfélét, méregdrágán.


Bartos Emilné egy egészségügyi mediáción vett részt, ahol 3 millió forintos fődíjat sorsoltak ki a termékbemutatón készpénzben. A második, harmadik, negyedik és ötödik díj pedig óriási kedvezmény volt, amit azonnal be is lehetett váltani - írja a Blikk az asszony beszámolója alapján. Amikor beültek, mellettük ülő idős férfi elkezdett morogni, hogy ez megint biztos valamilyen átverés lesz. Addig háborgott, míg megkérték, hogy távozzon, és adja át sorszámát a mellette ülőnek. A férfi távozott, fél óra múlva pedig sorsoltak a termékbemutatón.


Nem hittünk a szemünknek, amikor kihúzták annak a férfinak a számát, aki lelépett. A nő, aki megkapta a számot, kicsoszogott, és átvett három pakli pénzt

- folytatta az asszony. Az idős nyertes ott maradt a bemutatón és szinte mindent megvásárolt. Akik viszont csak kedvezményt nyertek, azok megrészegülve a látottaktól ugyanolyan lelkesen vásároltak, mintha készpénzt nyertek volna.


Bár kezdetben mindenki a peches morgós öregurat sajnálta, kiderült, hogy nem ő volt a pórul járt öreg a történetben. Az asszony azt mondta, a termékbemutató után két órával hazafelé tartottak a Baross utcában, mikor a termékbemutatóhoz közeli parkolóban észrevették, amint egy kisbuszba szállnak be a termékbemutatós fiatalok, de


ott ült a morgós férfi és a főnyeremény boldog tulajdonosa is.

Bartos Emilné egy matracot vett 169 ezer forintért - ezen már volt 80 százalékos (!) kedvezmény is -, de a látottak után visszakérnék a pénzt. A levelet már elküldték a cégnek, most a válaszukat várják.