Újabb képeket közöltek a randalírozó fociultrákról

Fotó: MTI / Marjai János

-


Ismét a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy azonosítani tudják annak a több száz fős csoportnak a tagjait, akik a múlt pénteki Magyarország–Románia labdarúgó-mérkőzés idején garázdálkodtak a fővárosban.

A rendőrség honlapjára feltett képeken látható 77 ismeretlen ember gyanúsítható azzal, hogy a mérkőzés idején a Groupama Aréna környékén az Üllői úton, a Könyves Kálmán körúton és a Népligetnél pirotechnikai eszközöket használtak, üvegeket dobáltak, padokat és székeket rongáltak meg.

A BRFK azt kéri, hogy aki a képeken szereplő személyekről információval rendelkezik, vagy őket felismeri, hívja a honlapon megadott elérhetőséget. A közzétett képeket itt tudja megnézni.

A gól nélküli döntetlennel végződött Eb-selejtező miatti zavargásokat nem sokkal éjfél után sikerült felszámolni a budapesti Groupama Arénánál.

A Fővárosi Főügyészség hétfőn azt közölte: a randalírozók közül három embert letöltendő, kettőt felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek. Valamennyiüket határozott időre eltiltották a sportrendezvények látogatásától.