Újabb házkutatás Lagzi Lajcsiéknál

Fotó: MTI / Lakatos Péter

-

Az érdi villában több dokumentumot is lefoglaltak a nyomozók, amelyek viszont nem köthetőek a mulatós sztár elleni vizsgálathoz – állítja ügyvédje.


A Blikk információja szerint a közel félmilliárdot érő Boglárka lakóparkon és a boldogasszonypusztai birtokon kívül a nyomozók találtak egy érdi villát is, amely szintén a trombitaművészhez köthető. A ház 2000 négyzetméteres, és több mint 200 milliót ér, állítólag Puskás Öcsi és az Aranycsapat több tagja is járt ide focizni, mert korábban focipálya is tartozott a birtokhoz.


Galambos Lajos ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián elismerte, hogy az érdi ingatlanban jártak a rendőrök, és több, az ügyhöz nem köthető céges dokumentumot is lefoglaltak. Fröhlich azt is elmondta, a villát ugyanaz a cég birtokolja, amely a Lajcsi feleségéről, Boglárkáról elnevezett lakóparkot.

A zenész nem nyilatkozott, arra hivatkozott, hogy igyekszik regenerálódni a börtönben töltött hónapok után, illetve minden erejével könyvének megjelenésén dolgozik, s nem kíván az őt érintő bűncselekménnyel kapcsolatban nyilatkozni.

Galambos Lajost és a feleségét, Boglárkát, valamint egy harmadik személyt közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával 2015. szeptember 24-én tartóztatták le. Lajcsi január óta szabadlábon védekezhet.