Újabb fővárosi buszon tört fel a gejzír

-

A Gyöngyös utcai 120-as buszon feltört a padlóból a hűtőfolyadék, de szerencsére személyes sérülés nem történt – tudta meg az Index az egyik olvasójától.


Az olvasó azt írta, hogy a hűtőfolyadék olyan forró, hogy bárkit leforrázhatott volna, az utasoknak ezúttal szerencséjük volt.


Gyöngyösi utcai 120-as busz megállója, elszállt a fűtéscső. A buszról mindenki pánikolva leszaladt, ketten kaptunk a gőzből, szemelyi sérülés nincs, várjuk a helyszínelőket” – idézik az utast.Nem ez az első eset, hogy forró folyadék keseríti meg a buszon utazók életét. Alig pár napja szintén az Index adott hírt arról is, hogy 134-es buszon a járólap felpattant, és forró, olajos vízsugár tört fel, ami leforrázott egy fiút, aki másodfokú égési sérülésekkel került kórházba. Az a busz egy Mercedes Citaro volt, a mostani járműről a lap olvasója azt mondta, hogy egy régi Ikaruson „tört fel a gejzír”.


A Mercedes Citarót bűnügyisek foglalták le, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával nyomoznak.