Új helyszínen, többnyelvű kampányvideóval érkezik a Fidesz-kongresszus

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

-

Új helyszínen tarthatják meg a Fidesz novemberben elhalasztott kongresszusát december 13-án. Itt mutatják be Orbán Viktor menekültekkel foglalkozó kampányvideóját is.


A párizsi terrortámadások miatt november 15-éről elhalasztott Fidesz-kongresszust december 13-án tartják meg – értesült az Origo. Nem csak az időpont, a helyszín is új lesz, a hagyományosnak mondható Millenáris helyett a BNV területén tartják meg. Ez azért szükséges, mert a kongresszussal a Fidesz erőt akar demonstrálni, és sok meghívottjuk lesz.


Itt mutatják be az Orbán Viktor korábbi beszédeiből összevágott, a menekültválságról és a terrorizmusról szóló kampányvideót is, amelyet angol és német nyelven is elkészítenek, hogy a nyugati közvélemény szintén megismerhesse a miniszterelnök nézeteit.

A kampányvideót itthon a tévékben is leadják, a külföldiekhez pedig a közösségi oldalakon juttatnák el. A külföldiek meggyőzése tudatos lépés lehet, amelynek korábban is volt már előjele, gondoljunk csak arra, hogy Orbán Viktor Facebook-bejegyzései szeptember 24-e óta angolul is elérhetők.