Ügynöke szerint Giroud marad az Arsenalban

Fotó: Getty Images / Clive Mason

-

Minden valószínűség szerint Londonban marad Olivier Giroud, az Arsenal labdarúgócsapatának Európa-bajnoki ezüstérmes francia válogatott csatára, legalábbis ügynöke, Michael Manuello szerint.


A brit média az elmúlt időszakban arról írt, hogy a 29 éves támadó "klubot cserélhet" az argentin válogatott Gonzalo Higuaínnal, aki a Napoliból szerződne át az Ágyúsokhoz, Giroud pedig a helyére igazolna az olasz csapathoz.


Miután Arsene Wenger vezetőedzőnek nem sikerült szerződtetnie Jamie Vardyt, a címvédő Leicester City angol válogatott csatárát, Manuello szerint bármilyen támadójátékos csak azért szerződhet Londonba, hogy pótolja a sérülés miatt több mint fél évre harcképtelenné vált Danny Welbecket.

„Semmi sem igaz abból, amit Giroud-ról olvastam, nem is tudom, ki találta ki ezt a sztorit a Napoliról" - jelentette ki Manuello a londoni Evening Standard napilapban. "Nem beszéltünk Nápollyal, s rajtam kívül ezt senki nem is teheti meg, ezt szeretném tisztázni."

A játékosügynök hozzátette, az Arsenalnak mindenképp két csatárra van szüksége, s mivel Welbeckre sokáig nem számíthat Wenger, bizonyára érkezik majd egy támadó, akivel Giroud-nak esetleg meg kell harcolnia a kezdőcsapatba kerülésért.

Az Arsenal az előző idényben második lett a Premier League-ben, a 2016/2017-es idényt pedig augusztus 14-én kezdi hazai pályán, az FC Liverpool elleni mérkőzéssel.