Túl hamar vezetett a Győr, ezért nem jutott tovább

Fotó: MTI/MTVA / Kovács Anikó

-

Legalábbis a Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Ambros Martín ezzel magyarázta csapata Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős fiaskóját.


Ambros Martín, a győri női kézisek vezetőedzője a meccs után az ETO honlapjának nyilatkozva kijelentette: „Nehéz helyzetből indultunk, de valóban bíztunk benne, hogy sikerülhet nemcsak győzni, hanem a hátrányt is ledolgozni.


Azt látom, hogy talán az előnyhöz korán jutottunk, és ez időben megkongatta a Vardar vészharangját, tudtak váltani és visszajönni a mérkőzésbe.

A csapatomnak gratulálok, az egész szezonban fantasztikus teljesítményt nyújtottak, hiszen végig küzdöttünk a körülményekkel, ez idén erre volt elég. Sok sikert kívánok a Vardarnak a FINAL4-ban.”


Ambros Martín


Kaari Alvik Grimsbø, a győriek meccs közben lecserélt norvég kapusa így fogalmazott: „Nagyon jó volt a mögöttünk lévő hét, igazi bizakodással indultunk. Sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztük, személy szerint magamtól is sokkal többet vártam. Gratulálunk a Skopjénak!”

Indira Kastratovic, a Vardar Szkopje vezetőedzője – aki mellett Jan Pytlick elvileg csak tanácsadóként dolgozik – ezt mondta: „Sajnálom, hogy nem a FINAL4-ban kerültünk össze a Győrrel, és kettőnk közül kellett kikerülnie a bejutónak.


Nagyon készültünk a visszavágóra, tudtuk, hogy milyen erős csapathoz jövünk, és hogy a győri atmoszféra félelmetes.

A kézilabda azonban ilyen, ezúttal nekünk hozott továbbjutást, igyekszünk helytállni májusban.”